Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

BK Forward- Akropolis…..1.a (odds: 1,30 Unibet)

BK Forward spelar om att kunna ta klivet upp till Superettan och möter ett Akropolis som ligger och har legat länge i bottenskiktet av tabellen. Ettan SPIKAS!

Start: 1/9 – 15.00

Schalke 04- Augsburg…..1.a (Odds: 1,38 Unibet)

Ett Schalke som förra veckan i premiären spelade 2-2 borta mot hemma starka Hannover, möter nu ett Augsburg som förlorade hemma mot nykomlingen Düsseldorf  med 0-2.. Denna match kan bara sluta på ett sätt. Ettan SPIKAS!

Start: 1/9 – 15.30

Lilleström- Fredrikstad…..1.a (Odds: 1,55 Unibet)

Det verkar tillslut som att den förra gamla Elfsborg tränaren Magnus Haglund börjar få ordning på sitt Lilleström efter en bedrövlig start i början på sitt jobb.  Man har lyckats med att få med sig ett par bra  resultat på sista tiden och senast lyckades man ta poäng borta mot en av ligans favoriter Strömsgodset. Nu möter man Fredrikstad som allt mer ser ut som att de kommer att åka ur Tippeligan. Ettan SPIKAS!

Start: 1/9 – 18.00

Trevlig Lördag..

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida