Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

Manchester City – Barcelona 2:a odds 2,15

Ytterligare en repris från förra säsongen. Demichelis blev utvisad i första matchen, vilket hjälpte Barcelona till en komfortabel 2-0-seger och dubbelmötet var i princip avgjort redan då. Man City kom mirakulöst tillbaka mot Bayern München i sista gruppspelsmatchen och tog därmed en plats i slutspelet. Sergio Agüero gjorde hattrick i den matchen – och det krävs förmodligen en anfallsstjärna i toppform om Man City ska ha en chans här.

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida