Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

Celta Vigo – Atletico båda lagen att göra mål – Ja odds 2,15

Celta Vigo går sällan av planen mållösa på hemmaplan, som jag nämnde tidigare gjorde man hela fyra mål mot Barcelona, i den senaste ligamatchen lyckades man göra lika många. Man spelar med ett stort självförtroende och är riktigt sugna på revansch. Guidetti är även han oerhört taggad nu när han kommit igång på allvar, han har gjort fyra mål på två matcher och chansen är stor att han även nätar ikväll.

Atletico Madrid är som jag nämnde tidigare oerhört stabila, de gör i princip alltid mål. Man har endast gått mållösa i två av sina 20 spelade matcher i ligan. Griezmann är oerhört het och gör mål på allt, bidrar alltid med fart och målchanser. Jag tror starkt på att båda lagen lyckas näta här ikväll.

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida