Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

Sevilla – Basel 1:a odds 1,42

Sevilla är ett av Europas bästa hemmalag säsong efter säsong och i det här mötet tror jag ännu en gång vi får se ett superoffensivt Sevilla meja ner en motståndare på Ramón Sánchez Pizjuán. Senast i ligan vände man ett underläge mot Villareal på hemmaplan och vann den matchen till slut med 4-2. Hur statistiken annars ser ut på hemmaplan? 13 av 15 matcher har man vunnit och det är faktiskt endast Barcelona som är bättre i år.Första mötet slutade 0-0 och där var det oerhört tydligt, Sevilla trivs på hemmaplan och var väldigt nöjda med ett oavgjort resultat på bortaplan, man vet vad man är kapabla till på hemmaplan helt enkelt.

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida