Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

Barcelona – Atlético Madrid 1:a odds 1,50

Barcelona fick den sämsta möjliga uppladdningen inför denna kvartsfinal i Champions League – med en förlust mot ärkerivalen Real Madrid, i El Clásico. 1-2 skrevs slutsiffrorna på Camp Nou efter att Cristiano Ronaldo skickat in vad som blev matchens sista mål fem minuter från slutet – med en man mindre på planen.

Atlético Madrid kom istället tillbaka från uppehållet med bästa tänkbara besked – Real Betis förnedrades med 5-1 på Vicente Calderón och hela fem olika spelare antecknades som målskyttar, bland annat pånyttfödda Fernando Torres. Spanjoren påminner i alla fall om sitt forna jag numera.

Barcelonabarnet tillika -stjärnan brukar stå i händelsernas centrum i de stora fajterna, men även prestationsplumparna kommer för honom. Däremot sällan han kommer in i direkta formdippar – jag tror att han, tillsammans med sina kamrater, kommer osa revanschlusta och stå för en klart bättre prestation nu. Mot just Atlético brukar han och hela Barcelona trivas bra. Sex raka inbördes möten har slutat i vinster för katalanerna.

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida