Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

Espanyol – Atlético Madrid 1X odds 1,91

I det täta mittenskiktet, dock inte utan kontraktet helt säkrat. Espanyol står parkerade på trettondeplats i tabellen och kommer med all sannolikhet – såvida inte resten av matcherna förloras och bottenlagen plötsligt börjar prestera – få förnyat kontrakt i förstadivisionen. Laget har presterat ojämnt under året och är för tillfället i en av de bättre perioderna.

I teorin lever fortfarande titelchansen för Atlético Madrid, men att hämta in sex pinnar på Barcelona, ja, det händer inte. Diego Simone och hans manskap ska fortfarande vara oerhört nöjda över vad som presterats – kvalitetssnäppet är helt enkelt lite för stort upp till katalanerna. Dessutom lever man kvar i Champions League, där just Barcelona står som motståndare i kvartsfinalen.

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida