Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

Inter – Udinese Calcio 1:a odds 1,45

Inter tar sig an bortasvaga Udinese. Udinese befinner sig åtta poäng ovanför 18:e placerade Frosinone och kommer därmed klara av kontraktet den här säsongen, om inget mirakel sker givetvis. Inter har mycket kvar att spela för, Champions League-platsen är inom räckvidd och Roma spelar under måndagen mot Napoli, förlorar Roma den matchen kan Inter befinna sig fyra poäng bakom, därför tror jag starkt på att Inter går ut och sätter högsta fart direkt och vinner den här matchen ganska säkert.

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida