Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

Efter gårdagens triumf så siktar vi nu in oss på semifinalerna av atp Barcelona. Först ut är Paire mot Nishikori. Nishikori var illa ute ett tag mot Dolgopolov där han vid 5-5 i första set fick räddda 4 breackbollar, efter det körde han över Dolgopolov. Anledningen till att jag kör på hcp på Paire är att han har sett bra ut senaste tiden samt vunnit sina två senaste matcher mot Nishikori.  Jag spelar alltså + 4,5 games på Paire, men för den som vill så kan man även spela + 5 istället, till 1,78 odds. Spelstopp är redan om en timme kl 13.30 så snabba på !

Taggar:
Kategorier:
Dagens speltips

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida