Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

För fjärde gången på fem veckor blev det i kväll miljonutdelning på Måltipset. Den här gången hade ett spel inlämnat i Skara en rad med samtliga åtta rätt. Vinstsumman blev 1 000 000 kronor.
Måltipset har under den senaste månaden genererat flera miljonvinster, i kväll kom den fjärde sedan den 16 juli. Raden med åtta rätt fanns med på en kupong inlämnad hos Coop Forum i Skara, vilket betyder att Västergötland i kväll fått två miljonutdelningar från Svenska Spel då en rad med 13 rätt på Stryktipset fanns med på ett spel inlämnat i Falköping.
– Sportspelarna har verkligen hittat formen! Kul att det blev ännu en miljonvinst på Måltipset och det som avgjorde i kväll måste vara Sirius bortaseger mot Halmstad där Shkodran Maholli satte 2-0 i 83:e minuten och sedan utökade till 3-0 i 88:e. Kul för Uppsala som i kväll också fick en miljonvinst på Lotto, säger Magnus Fridell, vinnarkommunikatör på Svenska Spel.
Mer information om vinsten kommer när Svenska Spel fått kontakt med den som lämnat in det vinnande spelet.
Rätt rad på Måltipset 12 augusti 2017:

Matcher
Matchresultat

2
Chelsea – Burnley

2 – 3

3
Crystal P – Huddersfield

0 – 3

13
Halmstad – IK Sirius

0 – 3

18
Brentford – Nottingham

3 – 4

19
Hull – Burton Albion

4 – 1

21
Blackburn – Doncaster

1 – 3

27
Rotherham – Southend

5 – 0

30
Bristol R – Peterborough

1 – 4

Taggar:
Kategorier:
Dagens speltips

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida