Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

När man för andra veckan kunde spela på engelska matcher på Stryktipset blev det återigen miljonutdelning för 13 rätt. Två spel, inlämnade i Falköping och Motala, innehöll varsin rad med 13 rätt. Utdelningen för 13 rätt blev 2 780 075 kronor.

Förra veckan gjorde de engelska ligamatcherna comeback på Stryktipset, och den här veckan var det premiär för Premier League. Genast blev det då miljonutdelning och för 13 rätt på kupongen som också innehöll det allsvenska mötet mellan Halmstad och Sirius.

– Man märker direkt att det är stort intresse för Stryktipset när de engelska lagen börjar sin säsong. Det som avgjorde den här veckan var Burnleys bortaseger mot Chelsea, där Londonklubben Chelsea fick två utvisningar och inte lyckades ta igen det 0-3-underläge som de skaffade sig i första halvlek. Det ska bli väldigt intressant att höra hur de som lämnat in de vinnande spelen tänkte just i den matchen, säger Magnus Fridell, vinnarkommunikatör på Svenska Spel.

Den ena 13-rättsraden fanns med på ett spel inlämnat hos Willys i Falköping och den andra på ett spel inlämnat på svenskaspel.se av en spelare i Motala.

Mer information om vinsterna kommer när vinnarna är kontaktade.

Rätt rad Stryktipset lördag 12 augusti:

Matcher Resultat Matchresultat
1 Brighton – Manchester C 2 0 – 2
2 Chelsea – Burnley 2 2 – 3
3 Crystal P – Huddersfield 2 0 – 3
4 Everton – Stoke 1 1 – 0
5 Southampton – Swansea X 0 – 0
6 West Bromwich – Bournemouth 1 1 – 0
7 Cardiff – Aston Villa 1 3 – 0
8 Derby – Wolverhampton 2 0 – 2
9 Millwall – Bolton X 1 – 1
10 Sheffield W – Queens PR X 1 – 1
11 Middlesbrough – Sheffield U 1 1 – 0
12 Reading – Fulham X 1 – 1
13 Halmstad – IK Sirius 2 0 – 3
Taggar:
Kategorier:
Stryktipset

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida