Oddsrek.se – Dagliga speltips inom fotboll

Speltips & spelrekar på nätet sedan 2012

Tankar och idéer kring aktuella fotbollsmatcher i form av dagliga speltips, spelförslag för Topptipset, Stryktipset och spelrekar sedan 2012.

Välkommen att dela med dig av dina egna tankar/funderingar kring våra speltips direkt på sidan eller på vår Facebooksida.

Nytt!

Stryktipset lanserar initiativet Seniora rådgivare med syftet att lyfta fram och synliggöra den kompetens som den äldre generationens fotbollsfantaster besitter. Tillsammans med den folkkäre expertkommentatorn Bosse Petersson genomförs inledningsvis en rekryteringskampanj för att hitta personer med kunskap och erfarenheter som endast decennier av supporterskap kan ge.

– I yrkeslivet står ordet senior för något respektingivande. Ironiskt nog förändras innebörden ju äldre vi blir. Då heter det att man är passé eller ibland lite förbisedd. Med initiativet Seniora rådgivare vill vi sprida kunskap och erfarenhet över generationsgränserna genom att få fler personer, oavsett ålder, att uttrycka sin kärlek till engelsk fotboll, säger Bosse Petersson.

Samtidigt som undersökningar visar att vi lever längre än någonsin i Sverige och att många äldre idag har god hälsa och funktionsförmåga, så har ålderism blivit ett allt vanligare begrepp.

– Stryktipset ska stå för gemenskap. En gemenskap som är öppen för alla, som förenar människor och skapar givande möten oavsett ålder. Seniora rådgivare handlar om att belysa all den energi och outnyttjad potential som finns bland våra äldre och väldigt erfarna tippare, säger Johan Svensson, PR-ansvarig på Svenska Spel.

De seniora rådgivarna kommer att engageras i olika sammanhang för att inspirera, engagera och hjälpa Stryktipsvänner i alla åldrar att sätta 13 rätt. Tillsammans med de seniora rådgivarna vill Stryktipset sprida budskapet om att engelsk fotboll och lördagstraditionen är för alla – oavsett ålder. Det handlar om att skapa utbyten mellan generationer, bidra till gemenskapen och förena fotbollsentusiaster i hela Sverige.

– Att vara en senior rådgivare ser vi som ett hedersuppdrag och ett bevis på att man besitter en högt uppskattad kunskap och erfarenhet om engelsk fotboll som bara decennier av troget supporterskap för med sig, förklarar Johan Svensson.

Ansökan till att bli en senior rådgivare öppnar på tisdag. Mer information finns här 

Se filmen med Bosse Petersson här 

Inlägget Stryktipset med Bosse Petersson tar kampen för den äldre generationens fotbollsentusiaster dök först upp på Svenska Spel.


Stryktipset med Bosse Petersson tar kampen för den äldre generationens fotbollsentusiaster

Taggar:
Kategorier:
Stryktipset

Dagliga Speltips och rekar

Här kan du som tippar hitta bra dagliga speltips, stryktips- och topptipsförslag. Bland våra dagligt uppdaterade speltips hittar du även unik information om olika matcher som direkt kan vara avgörande för spelet. Du kan även dela med dig av egen information och tankar kring spelen.

Dagens säkra speltipsDagens skräll | Dagens speltips | Speltips med vinst

Ligor som främst följs är Premier League, Italienska Serie A, Spanska La liga, Turkiska ligan.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss är du välkommen att skriva på vår Facebooksida